Tom Raats

Wie is Tom Raats

Ontwerpburo Tom Raats is opgericht door Tom Raats, Tuin- en Landschapsontwerper. Het bedrijf is ontstaan uit zijn passie voor Tuin- en Landschapsarchitectuur.

Om van zijn passie zijn beroep te kunnen maken heeft Tom de hoveniersopleiding in Goes gevolgd. Na ervaring opgedaan te hebben in het hoveniers vak en meegedaan te hebben aan de Euroskills, Europeese Kampioenschappen voor MBO vakken, op het onderdeel Lanscape, Gardening and Design, heeft Tom besloten door te studeren aan de hogeschool Van Hall Larenstein. Hier heeft hij de opleiding voor Tuin- en Landschapsinrichter succesvol afgerond. Met de combinatie van deze studies kan hij U een compleet tuin-, landschapsontwerp of beplantingsplan bieden.

Tom werkt als Tuin- en Landschapsontwerper voor zakelijke contacten, maar wil met zijn tuinontwerpen ook graag zijn passie voor Tuin- en Landschapsarchitectuur overdragen in Uw tuin, want tuinen ontwerpen/realiseren is één van de mooiste vakken die er is.

Benieuwd welke tuinen gerealiseerd worden door Ontwerpburo Tom Raats? Kijk bij onze projecten Regelmatig posten wij iets op de socials. Volg ons op Instagram of Facebook voor het laatste nieuws.